مطالعات جدید نشان می‌دهد؛ کاهش مصرف نمک ممکن است خطر بروز بیمار قلبی را بیشتر کند
ارسال شده توسط ezamani


به این موضوع امتیاز دهید
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


0 ارسال در این موضوع
ezamani
عضو عادی


0
2,804 ارسال 2,699 شماره تاریخ عضویت: Sep 2012
2016/05/24, 01:34 PM -
#1
متخصصان دانشگاه «مک‌مستر» کانادا اظهار داشتند: تنها افرادی باید از میزان نمک مصرفی خود بکاهند که به فشار خون بالا مبتلا هستند یا از سطح بالایی از نمک مصرف می‌کنند.

در این بررسی بیش از 130 هزار نفر از 49 کشور شرکت داشتند که بر رابطه آنها بین مصرف نمک، فشار خون و مشکلات جسمی دیگر همچون بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و مرگ زودهنگام تمرکز شده بود. به گفته محققان کانادایی مصرف میزان پایینی از سدیم با ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی مرتبط است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، «آندرو منتی» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: درحالیکه در این مطالعه بر اهمیت کاهش مصرف نمک در مبتلایان به فشارخون بالا تاکید شده، اما باید از رساندن مصرف آن به پایین‌ترین سطح خودداری شود.
الهام زمانی- کارشناس ارشد تغذیه


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ورزش راهکار مقابله با نارسایی قلبی ezamani 0 360 2016/06/01, 10:35 AM
آخرین ارسال: ezamani
  توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیماران قلبی، دیابتی و افراد چاق s.shahemi 0 317 2016/05/15, 08:33 AM
آخرین ارسال: s.shahemi
  هندوانه موجب کاهش کلسترول می شود s.samavat 0 306 2016/05/10, 12:34 PM
آخرین ارسال: s.samavat
  افزایش ریسک نارسایی قلبی در فصل زمستان ezamani 0 327 2016/05/08, 01:14 PM
آخرین ارسال: ezamani
  ۱۰ خوراکی مفید برای پیشگیری از حمله قلبی s.shahemi 0 349 2016/05/07, 08:50 AM
آخرین ارسال: s.shahemi



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان